IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се направи американският капитализъм отново велик?

Идеите на Марко Рубио за поправяне на свободната пазарна система в САЩ имат познато звучене

09:21 | 30.11.19 г. 6
Автор - снимка
Създател
<p>
	Сенаторът Марко Рубио. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Сенаторът Марко Рубио. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 10:31 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 1 rate down comment 1
michaelis18
преди 4 години
тоз цигганин на снимката е автора на цветните революции и смяна на правителствата в Латинска Америка и особено виновен за глада на хората във Венецуела, как беше и при нас по Костово време с познатата техника "Кой не скача е червен" и икономическата шокова терапия на Фридман ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 0 rate down comment 1
Mit1
преди 4 години
И аз се напънах да разбера по-точно какво се има в предвид.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 2
khao
преди 4 години
някъде към средата се отказах ... много зле написана статия. Сенаторчето предлага нещо, но никъде не е описано кво, а само половинчати обяснения върху които се прави някакъв анализ ... аз поне не разбрах идеята на статията и идеите на сенаторчето !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 7 rate down comment 13
Бидонойл
преди 4 години
Как да върнете величието на капитализма?Първо, изхвърлете на *** всички фашисти, комунисти, ревностни либерали, зелени екстремисти и религиозни проповедници.Когато вече не намирате в какво да вярвате, ще ви остане Американската мечта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 21 rate down comment 2
bgMan
преди 4 години
ХахаВ тия модерни времена това няма да е лесно. Робството е противозаконно а индианците дето да продават земя срещу мъниста и огнена вода почти свършиха.Може би ако гееьовете земат да се изкарат новата висша раса, на която всички останали са длъжни да им работят и слугуват до гроб за техното благоденстване и щастие... сигурно е възможно така капитализма отново да стане велик, само дето няма да е американски а геювистки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 21 rate down comment 5
scott
преди 4 години
ше пукекам от смех ве!Американския капитализъм не може да се направи по-велик. Щот е в упадък. Нелон се възкачи на трона, а нече имаме и последния щрих преди колапса на Рим. Нерон запалил Рим, за да го рисува и щото го имал за силно замърсен, като Бог щел да има нови столици и бил набелезал една алпийска за начало. Е, финансовите гурута се зеха за ботове и се въоръжиха с новата си маниа - еконещо си там. Грета е на бутона, за да рекламира собствената им мания. Всичко е гоново за ПОСЛЕДНО ДЕЙСТВИЕ: КОЛАПС И ВЗРИВ НА АМЕРЕЧКИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ, ПОРАДИ УВЕЛИЧАВАЩАТА МУ СЕ СЛОЖНОСТ. Тез, на върхъ пичелат от сложна заблуда, ама не мотан да накарат масата само да зима 30-ти заем, да се фане на 3-та работа ,за да си изплаща внората ипотека. И да нарича това справедлив живот у велика страна.....че и само да дава без получаване. ЩИ ДОЙДЕ С АТОМНАТА БОМБА. АКО НЕ С УВЕЛЕНОС, ЧЕ ШЕ ПРОСПЕРИРА ТАКА, то поне с желание да думне сичко дето и е криво и да се позабавлява като опита тещо ново. ВЕСЕЛА КОЛЕДА БЕ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още